Klantenreacties

Miriam Hofstede

Wat ben ik blij met mijn supermooie hackamore-hoofdstel van LuckyLeather!
Het leer is mooi soepel en toch stevig en de gespen van degelijke zware kwaliteit.
Het past perfect en er is ook nog genoeg ruimte om het hoofdstel wat te verstellen.

De meetinstructies die ik kreeg waren erg duidelijk en bij twijfel vraagt Masja toch even of het allemaal wel klopt voordat ze begint aan het project.
Ook kreeg ik regelmatig een update waardoor je goed kunt volgen hoe het er uit komt te zien.
De kosten zijn vooraf duidelijk besproken zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Ik ben super tevreden over de service en kwaliteit die LL levert! Echt een aanrader!

Hilda Blanke

Een gedeelde foto op facebook bracht mij op het spoor van Lucky Leather, een prachtige custom made leren halsband. Ik was gelijk helemaal verkocht, al enige tijd was ik op zoek naar een aparte stoere leren halsband. In de winkel kom je dan al gauw spul met spikes en dergelijke tegen en dat vond ik nou net weer te.

Naar aanleiding van de foto contact gezocht, ik kreeg direct een enthousiast antwoord, de mogelijkheden werden goed doorgesproken en uiteindelijk de halsband besteld waarbij ik goed op de hoogte was dat dit ook voor Masja wat nieuws was (qua kleur e.d.). Gedurende het proces werd ik op de hoogte gehouden, door middel van foto’s en e-mail, geweldig vond ik dat. Dan kun je niet wachten op het eindresultaat… En die is wat mij betreft helemaal super, het is een prachtige band geworden.

In januari komt er nog een Cattle dog bij en ik heb al een beetje zitten kijken wat voor band die dan moet krijgen, maar dat ook de volgende hond een band van Masja gaat dragen is een ding wat zeker is.

testimonialHilda

Ilse Smolenaers

Omdat mijn vriend binnenkort een mooie roadtrip gaat maken van 2 maanden, was ik op zoek naar een mooi stoer kadootje voor ons samen. Lastig, want dingen als gegraveerde bedeltjes en ringen zijn totaal niets voor ons.

Ik was op zoek naar écht iets origineels.

En toen kwam ik op de site van Lucky Leather terecht. Ik heb Masja een mailtje gestuurd met wat mijn idee en budget ongeveer waren en na wat over en weer mailen is zij ermee aan de slag gegaan. En het resultaat mag er wat mij betreft wezen!

De reactie van mijn vriend bij het uitpakken: “Ohh, dit is echt super stoer! Heeft ze dat écht helemaal zelf met de hand gemaakt!? Heel origineel.”

We dragen het beide dagelijks met erg veel plezier, ondanks dat hij normaal nooit sieraden droeg, niet eens een horloge. Het feit dat het speciaal voor ons met de hand gemaakt is, maakt het nog extra uniek.

testimonialIlse